杰策网新功能正在紧张建设中……在线服务QQ:21004927,在线交流及技术讨论群:37665877,217688362,217688193。我们口号:帮助别人就是帮助自己!谢谢广大网友的支持!杰策网新域名:ijiece.com(爱杰策)

2002年1月大学英语四级考试试卷

一键转帖: 分享杰策网至人人网  分享杰策网至开心网  分享杰策网至QQ空间  分享杰策网至新浪微博  分享杰策网至QQ书签  分享杰策网至豆瓣  分享杰策网至51  分享杰策网至Baidu搜藏  分享杰策网至Yahoo收藏  分享杰策网至Koudai分享  推荐给好友

2002 1 CET-4 真题

Part I                                 Listening Comprehension                     (20 minutes)

Section A

Directions:    In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Example:     You will hear:

                  You will read:

A) At the office.

B) In the waiting room.

C) At the airport.

D) In a restaurant.

From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o’clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) “5 hours” is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

Sample Answer [A] [B] [C] [D]

1.   A) She has to post a letter instead.

      B) She has to turn down the man’s request.

      C) She’s not sure if the computer is fixed.

      D) She can’t send the message right now.

2.   A) He didn’t get the book he needed.

      B) He had no idea where the book was.

      C) The library is closed on weekends.

      D) He was not allowed to check out the book.

3.   A) Play a tape recorder.

      B) Take a picture.

      C) Repair a typewriter.

      D) Start a car.

4.   A) The woman rejected the man’s apology.

      B) The woman appreciated the man’s offer.

      C) The man had forgotten the whole thing.

      D) The man had hurt the woman’s feelings.

5.   A) The woman is meeting the man at the airport.

      B) They are complaining about the poor airport service.

      C) They are discussing their plan for Christmas.

      D) The man is seeing the woman off.

6.   A) She plans to go to graduate school.

      B) She will drop out of school.

      C) She will stop working and concentrate on her studies.

      D) She will take a part-time job.

7.   A) He needs another job as research assistant.

      B) He asked Professor Williams for assistance.

      C) He assists Professor Williams with his teaching.

      D) He is doing research with Professor Williams.

8.   A) She thought there were no tickets left for the show.

      B) She thought the seats on the left side were fully occupied.

      C) The show was planned a long time ago.

      D) The audience were deeply impressed by the show.

9.   A) Mr. Long’s briefing was unnecessarily long.

      B) The woman should have been more attentive.

      C) Mr. Long’s briefing was not relevant to the mission.

      D) The woman needn’t have attended the briefing.

10.  A) In a bank.

      B) In a school.

      C) In a clothing store.

      D) In a barbershop.

 

Section B

Directions:     In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Passage one

Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

11.  A) Because the bird couldn’t repeat his master’s name.

      B) Because the bird screamed all day long.

      C) Because the bird uttered the wrong word.

      D) Because the bird failed to say the name of the town.

12.  A) The cruel master.

      B) The man in the kitchen.

      C) The pet bird.

      D) The fourth chicken.

13.  A) The bird bad finally understood his threat.

      B) The bird managed to escape from the chicken house.

      C) The bird had learned to scream back at him.

      D) The bird was living peacefully with the chickens.

 

Passage Two

Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

14.  A) They are kept in open prisons.

      B) They are allowed out of the prison grounds.

      C) They are ordered to do cooking and cleaning.

      D) They are a small portion of the prison population.

15.  A) Some of their prisoners are allowed to study or work outside prisons.

      B) Most of their prisoners are expected to work.

      C) Their prisoners are often sent to special centers for skill training.

      D) Their prisoners are allowed freedom to visit their families.

16.  A) They are encouraged to do maintenance for the training centre.

      B) Most of them get paid for their work.

      C) They have to cook their own meals.

      D) They can choose to do community work.

 

Passage Three

Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.

17.  A) Because they have a driving license.

      B) Because they have received special training.

      C) Because the traffic conditions in London are good.

      D) Because the traffic system of the city is not very complex.

18.  A) Two to four months.

      B) About three weeks.

      C) At least half a year.

      D) Two years or more.

19.  A) Government officers are hard to please.

      B) The learner has to go through several tough tests.

      C) The learner usually fails several times before he passes it.

      D) The driving test usually last tow months.

20.  A) They don’t want their present bosses to know what they’re doing.

      B) They want to earn money from both jobs.

      C) They cannot earn money as taxi drivers yet.

      D) They look forward to further promotion.

 

参考答案:

1.  D   2.  A   3.  A   4.  D   5.  D   6.  C   7.  C   8.  A   9.  B   10.A

11.D   12.C   13.A   14.D   15.A   16.B   17.B   18.D   19.B   20.C

 

网友咨询

   当前内容没有咨询! 马上发布咨询