杰策网新功能正在紧张建设中……在线服务QQ:21004927,在线交流及技术讨论群:37665877,217688362,217688193。我们口号:帮助别人就是帮助自己!谢谢广大网友的支持!杰策网新域名:ijiece.com(爱杰策)

2001年6月大学英语四级考试试卷

一键转帖: 分享杰策网至人人网  分享杰策网至开心网  分享杰策网至QQ空间  分享杰策网至新浪微博  分享杰策网至QQ书签  分享杰策网至豆瓣  分享杰策网至51  分享杰策网至Baidu搜藏  分享杰策网至Yahoo收藏  分享杰策网至Koudai分享  推荐给好友

2001 6 CET-4 真题

Part I                                 Listening Comprehension                     (20 minutes)

Section A

Directions:     In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Example:     You will hear:

                  You will read:

A) At the office.

B) In the waiting room.

C) At the airport.

D) In a restaurant.

From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening. This is most likely to have taken place at the office. Therefore, A) “At the office” is the best answer. You should choose [A] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

Sample Answer [A] [B] [C] [D]

1.   A) A math teacher and his colleague.

      B) A teacher and his student.

      C) A librarian and a student.

      D) A student and his classmate.

2.   A) Tony thought the experiment was well done.

      B) Tony finished the experiment last night.

      C) Tony could not continue the experiment.

      D) Tony had expected the experiment to be easier.

3.   A) She wants to save money to buy a piano.

      B) The present apartment is too expensive.

      C) She can’t put up with the noise.

      D) She had found a job in a neighbouring area.

4.   A) He has made great progress in his English.

      B) He is not very interested in English songs.

      C) He is a student of the music department.

      D) He is not very enthusiastic about his English lessons.

5.   A) In a car

      B) On the street.

      C) In a restaurant.

      D) At home.

6.   A) His injury kept him at home.

      B) He was too weak to see the doctor.

      C) He didn’t think it necessary.

      D) He failed to make an appointment.

7.   A) 5:10.

      B) 5:00.

      C) 4:30.

      D) 5:15.

8.   A) The man is talking with his boss.

      B) The man needs help.

      C) The man is complaining.

      D) The man likes his job.

9.   A) Wear a new dress.

      B) Attend a party.

      C) Go shopping.

      D) Make a silk dress.

10.  A) He exaggerated his part.

      B) He played his part quite well.

      C) He was not dramatic enough.

      D) He performed better than the secretary.

 

Section B Compound Dictation

Directions:    In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from S1 to S7 with the exact words you have just heard. For blanks numbered from S8 to S10 you are required to fill in the missing information. You can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written.

 

      If you are a young college student, most of your concerns about your health and happiness in life are probably (S1) _____________________ on the present. Basically, you want to feel good physically, mentally, and (S2) ________________________ now. You probably don’t spend much time worrying about the (S3) _____________________________ future, such as whether you will develop heart disease, or (S4) ________________________, how you will take care of yourself in your (S5) _________________________________ years, or how long you are going to live. Such thoughts may have (S6) ___________________________ your mind once in a while. However, if you are in your thirties, forties, fifties, or older, such health-related thoughts are likely to become (S7) _____________________________ important to you.

      (S8) ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ that will help you feel better physically and mentally. Recently researchers have found that, even in late adulthood, exercise, strength training with weights, and better food can help elderly individuals significantly improve their health and add happiness to their life. (S9) _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________, giving us the opportunity to avoid some of the health problems that have troubled them (S10) ____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

参考答案:

1. D        2. C        3. C        4. D        5. B    6. C        7. C        8. C       9. B        10. A

 

网友咨询

   当前内容没有咨询! 马上发布咨询