杰策网新功能正在紧张建设中……在线服务QQ:21004927,在线交流及技术讨论群:37665877,217688362,217688193。我们口号:帮助别人就是帮助自己!谢谢广大网友的支持!杰策网新域名:ijiece.com(爱杰策)

2000年6月大学英语四级考试试卷

一键转帖: 分享杰策网至人人网  分享杰策网至开心网  分享杰策网至QQ空间  分享杰策网至新浪微博  分享杰策网至QQ书签  分享杰策网至豆瓣  分享杰策网至51  分享杰策网至Baidu搜藏  分享杰策网至Yahoo收藏  分享杰策网至Koudai分享  推荐给好友

2000 6 CET-4 真题

Part I                                 Listening Comprehension                     (20 minutes)

Section A

Directions:    In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Example:     You will hear:

                  You will read:

A) 2 hours.

B) 3 hours.

C) 4 hours.

D) 5 hours.

From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o’clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) “5 hours” is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

Sample Answer [A] [B] [C] [D]

1.   A) She is not interested in the article.

      B) She has given the man much trouble.

      C) She would like to have a copy of the article.

      D) She doesn’t want to take the trouble to read the article.

2.   A) He saw the big tower he visited on TV.

      B) He has visited the TV tower twice.

      C) He has visited the TV tower once.

      D) He will visit the TV tower in June.

3.   A) The woman regrets having taken up much of the professor’s time.

      B) The woman regrets having taken up much of the professor’s time.

      C) The woman knows the professor has been busy.

      D) The woman knows the professor has run into trouble.

4.   A) He doesn’t enjoy business trips as much as he used to.

      B) He doesn’t think he is capable of doing the job.

      C) He thinks the pay is too low to support his family.

      D) He wants to spend more time with his family.

5.   A) The man thought the essay was easy.

      B) They both had a hard time writing the essay.

      C) The woman thought the essay was easy.

      D) Neither of them has finished the assignment yet.

6.   A) In the park.                                          B) Between two buildings.

      C) In his apartment.                                   D) Under a huge tree.

7.   A) It’s awfully dull.                                   B) It’s really exciting.

      C) It’s very exhausting.                              D) It’s quite challenging.

8.   A) A movie.                                              B) A lecture.

      C) A play.                                                 D) A speech.

9.   A) The weather is mild compared to the past years.

      B) They are having the coldest winter ever.

      C) The weather will soon get warmer.

      D) The weather may get even colder.

10.  A) A mystery story.

      B) The hiring of a shop assistant.

      C) The search for a reliable witness.

      D) An unsolved case of robbery.

 

Section B

Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

Passage one

Question 11 to 14 are based on the passage you have just heard.

11.  A) They want to change the way English is taught.

      B) They learn English to find well-paid jobs.

      C) They want to have an up-to-date knowledge of English.

      D) They know clearly what they want to learn.

12.  A) Professionals.                                       B) College students.

      C) Beginners.                                            D) Intermediate learners.

13.  A) Courses for doctors.                             B) Courses for businessmen.

      C) Courses for reporters.                           D) Courses for lawyers.

14.  A) Three groups of learners.

      B) The importance of business English.

      C) English for Specific Purposes.

      D) Features of English for different purposes.

 

Passage Two

Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.

15.  A) To show off their wealth.

      B) To feel good.

      C) To regain their memory.

      D) To be different from others.

16.  A) To help solve their psychological problems.

      B) To play games with them.

      C) To send them to the hospital.

      D) To make them aware of its harmfulness.

17.  A) They need care and affection.

      B) They are fond of round-the-world trips.

      C) They are mostly form broken families.

      D) They are likely to commit crimes.

 

Passage Three

Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

18.  A) Because it was too heavy.

      B) Because it did not bend easily.

      C) Because it did not shoot far.

      D) Because its string was short.

19.  A) It went out of use 300 years ago.

      B) It was invented after the shortbow.

      C) It was discovered before fire and the wheel.

      D) It’s still in use today.

20.  A) They are accurate and easy to pull.

      B) Their shooting range is 40 yards.

      C) They are usually used indoors.

      D) They took 100 years to develop.

 

 

参考答案:

1. C        2. C        3. B        4. D        5. B    6. D        7. A        8. C       9. D        10. D

11. D   12. A   13. B   14. C   15. B   16. A   17. A   18. C   19. B   20. A

 

网友咨询

   当前内容没有咨询! 马上发布咨询