杰策网新功能正在紧张建设中……在线服务QQ:21004927,在线交流及技术讨论群:37665877,217688362,217688193。我们口号:帮助别人就是帮助自己!谢谢广大网友的支持!杰策网新域名:ijiece.com(爱杰策)

2000年1月大学英语四级考试试卷

一键转帖: 分享杰策网至人人网  分享杰策网至开心网  分享杰策网至QQ空间  分享杰策网至新浪微博  分享杰策网至QQ书签  分享杰策网至豆瓣  分享杰策网至51  分享杰策网至Baidu搜藏  分享杰策网至Yahoo收藏  分享杰策网至Koudai分享  推荐给好友

2000 1 CET-4 真题

Part I                                 Listening Comprehension                     (20 minutes)

Section A

Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Example:     You will hear:

                  You will read:

A) At the office.

B) In the waiting room.

C) At the airport.

D) In a restaurant.

 

From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o’clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) “5 hours” is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

Sample Answer [A] [B] [C] [D]

1.   A) The woman is a close friend of the man.

      B) The woman has been working too hard.

      C) The woman is seeing a doctor.

      D) The woman is tired of her work.

2.   A) This apple pie tastes very good.

      B) His mother likes the pie very much.

      C) This pie can’t match his mother’s.

      D) His mother can’t make apple pies.

3.   A) Take a walk.

      B) Give a performance.

      C) Listen to the music.

      D) Dance to the music.

4.   A) Read an article on political science.

      B) Present a different theory to the class.

      C) Read more than one article.

      D) Choose a better article to read.

5.   A) The woman would understand if she did Mary’s job.

      B) The woman should do the typing for Mary.

      C) The woman should work as hard as Mary.

      D) The woman isn’t a skillful typist.

6.   A) He wants to make an appointment with Mr. Smith.

      B) He wants to make sure that Mr. Smith will see him.

      C) He wants to change the time of the appointment.

      D) He wants the woman to meet him at three o’clock.

7.   A) He gets nervous very easily.

      B) He is an inexperienced speaker.

      C) He is an awful speaker.

      D) He hasn’t prepared his speech well.

8.   A) She didn’t like the books the man bought.

      B) There wasn’t a large selection at the bookstore.

      C) The man bought a lot of books.

      D) She wanted to see what the man bought.

9.   A) Buy a ticket for the tem o’clock flight.

      B) Ask the man to change the ticket for her.

      C) Go to the airport immediately.

      D) Switch to a different flight.

10.  A) Dr. Lemon is waiting for a patient.

      B) Dr. Lemon is busy at the moment.

      C) Dr. Lemon has lost his patience.

      D) Dr. Lemon has gone out to visit a patient.

 

Section B

Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Passage one

Question 11 to 14 are based on the passage you have just heard.

11.  A) A car outside the supermarket.

      B) A car at the bottom of the hill.

      C) Paul’s car.

      D) The sports car.

12.  A) Inside the car.

      B) At the foot of the hill.

      C) In the garage.

      D) In the supermarket.

13.  A) The driver of the sports car.

      B) The two girls inside the car.

      C) The man standing nearby.

      D) The salesman from London.

14.  A) Nobody.

      B) The two girls.

      C) The bus driver.

      D) Paul.

 

Passage Two

Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.

15.  A) His friend gave him the wrong key.

      B) He didn’t know where the back door was.

      C) He couldn’t find the key to his mailbox.

      D) It was too dark to put the key in the lock.

16.  A) It was getting dark.

      B) He was afraid of being blamed by his friend.

      C) The birds might have flown away.

      D) His friend would arrive any time.

17.  A) He looked silly with only one leg inside the window.

      B) he knew the policeman wouldn’t believe him.

      C) The torch light made him look very foolish.

      D) He realized that he had made a mistake.

 

Passage Three

Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

18.  A) The threat of poisonous desert animals and plants.

      B) The exhaustion of energy resources.

      C) The destruction of oil wells.

      D) The spread of the black powder from the fires.

19.  A) The underground oil resources have not been affected.

      B) Most of the desert animals and plants have managed to survive.

      C) The oil lakes soon dried up and stopped evaporating.

      D) The underground water resources have not been polluted.

20.  A) To resto5e the normal production of the oil wells.

      B) To estimate the losses caused by the fires.

      C) To remove the oil left in the desert.

      D) To use the oil left in the oil lakes.

 

 

参考答案:

1. C        2. A        3. D        4. C        5. A    6. B        7. B        8. C       9. D        10. B

11. C   12. D   13. A   14. A   15. A   16. B   17. B   18. D   19. D   20. C

 

网友咨询

   当前内容没有咨询! 马上发布咨询