杰策网新功能正在紧张建设中……在线服务QQ:21004927,在线交流及技术讨论群:37665877,217688362,217688193。我们口号:帮助别人就是帮助自己!谢谢广大网友的支持!杰策网新域名:ijiece.com(爱杰策)

2003年6月大学英语四级考试试卷

一键转帖: 分享杰策网至人人网  分享杰策网至开心网  分享杰策网至QQ空间  分享杰策网至新浪微博  分享杰策网至QQ书签  分享杰策网至豆瓣  分享杰策网至51  分享杰策网至Baidu搜藏  分享杰策网至Yahoo收藏  分享杰策网至Koudai分享  推荐给好友

2003 6 月试卷

Part I                                 Listening Comprehension                     (20 minutes)

Section A

Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Example:     You will hear:

                  You will read:

                                          A) At the office.

                                          B) In the waiting room.

                                          C) At the airport.

                                          D) In a restaurant.

From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o’clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, A) “At the office” is the correct answer. You should choose [A] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

Sample Answer [A] [B] [C] [D]

1.   A) At a theatre

      B) At a booking office.

      C) At a railway station.

      D) At a restaurant.

2.   A) The man is inviting the woman to dinner.

      B) The woman is too busy to join the man for dinner.

      C) The woman is a friend of the Stevensons’.

      D) The man is going to visit the Stevensons’.

3.   A) The professor’s presentation was not convincing enough.

      B) The professor’s lecture notes were too complicated.

      C) The professor spoke with a strong accent.

      D) The professor spoke too fast.

4.   A) The furnished apartment was inexpensive.

      B) The apartment was provided with some old furniture.

      C) The furniture un the market was on sale every Sunday.

      D) The furniture he bought was very cheap.

5.   A) The man is thinking about taking a new job.

      B) The man likes a job that enables him to travel.

      C) The man is sure that he will gain more by taking the job.

      D) The man doesn’t want to stay home and take care of their child.

6.   A) Take the GRE test again in 8 weeks.

      B) Call to check his scores.

      C) Be patient and wait.

      D) Inquire when the test scores are released.

7.   A) She read it selectively

      B). She went over it chapter by chapter

      C). She read it slowly

      D) She finished it at a stretch.

8.   A) He was kept in hospital for a long time.

      B) He was slightly injured in a traffic accident.

      C) He was seriously wounded in a mine explosion.

      D) He was fined for speeding.

9.   A) Wait for a taxi.

      B) Buy some food.

      C) Go on a trip.

      D) Book train tickets.

10.  A) It’s not as hard as expected.

      B) It’s too tough for some students.

      C) It’s much more difficult than people think.

      D) It’s believed to be the hardest optional course.

 

Section B

Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Passage one

Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

 

11.  A) Anxious and worried.

      B) Proud and excited.

      C) Nervous and confused.

      D) Inspired and confident.

12.  A) His father scolded him severely.

      B) His father took back the six dollars.

      C) His father made him do the cutting again.

      D) His father cut the leaves himself.

13.  A) One can benefit a lot from working with his father.

      B) Manual labourers shouldn’t be looked down upon.

      C) One should always do his job earnestly.

      D) Teenagers tend to be careless.

 

Passage Two

Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

 

14.  A) He ran a village shop.

      B) He worked on a farm.

      C) He worked in an advertising agency.

      D) He was a gardener.

15.  A) It was stressful.

      B) It was colorful.

      C) It was peaceful.

      D) It was boring.

16.  A) His desire to start his own business.

      B) The crisis in his family life.

      C) The decline in his health.

      D) His dream of living in the countryside.

 

Passage Three

Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.

 

17.  A) Because there are no signs to direct them.

      B) Because no tour guides are available.

      C) Because all the buildings in the city look alike.

      D) Because the university is everywhere in the city.

18.  A) They set their own exams.

      B) They select their own students.

      C) They award their own degrees.

      D) They organize their own laboratory work.

19.  A) Most of them have a long history.

      B) Many of them are specialized libraries.

      C) They house more books than any other university library.

      D) They each have a copy of every book published in Britain.

20.  A) Very few of them are engaged in research.

      B) They were not awarded degrees until 1948.

      C) They have outnumbered male students.

      D) They were not treated equally until 1881.

 

 

 

2003.6

1.D      2.A     3.D      4.D    5.A    6. C     7.A      8.B      9.C       10.C

11. B   12.C     13.C    14.C   15.A    16. B    17.D    18.B     19.B       20.B

 

网友咨询

   当前内容没有咨询! 马上发布咨询